It is currently Thu Apr 22, 2021 1:52 pm


The forum is READ ONLY. Please direct any future discussions to our Facebook page


 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Autoroute Change
PostPosted: Sun Feb 26, 2006 5:39 am 
Developer
Developer
User avatar

Joined: Wed Feb 19, 2003 6:07 pm
Posts: 2930
There was a nasty bug in the Nav Computers autoroute movement code. When you used an autoroute it would change the sector location for every ship you owned to match the ship you are driving.

We also forgot to add movement logging for autoroutes. Players could create an autoroute and every time they used it a trail wouldn't be left for anyone to follow with the LSS. The autoroute was SUPPOSED to leave a trail just as if you were manually realspacing or warping from sector to sector.

So be careful as autoroutes will now leave a trail when you use them.



_________________
PJ's Annoyingly Useless Blog
ADOdb Lite
Template Lite
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 07, 2006 6:24 am 
Gamer
Gamer

Joined: Fri May 07, 2004 12:17 pm
Posts: 191
can you tell me how to use an auto-route as a traderoute?



_________________
Click HERE to see chicks!
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 07, 2006 8:55 am 
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Feb 19, 2003 12:17 pm
Posts: 2619
Not done yet unfortunately, its on the list, along with planet to planet trades (hint hint PJ) ;)


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron