It is currently Sun Apr 11, 2021 7:10 pm


The forum is READ ONLY. Please direct any future discussions to our Facebook page


 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: url when realspacing and warping
PostPosted: Fri Oct 14, 2005 2:14 am 
AA Trader
AA Trader
User avatar

Joined: Sat Feb 12, 2005 3:20 pm
Posts: 207
Location: US.
1. profiles r' us

2. http://aatrade.springfield.net/index.php

3. a-blitz

4. http://aatrade.springfield.net/main.php ... ion=P480B0

5. the url stays in the browsers address bar after performing either realspace or warp moves, making it to where if u refresh your browser, it uses extra turns. i am using opera.

6. normal paged command defalut temp.


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 14, 2005 2:48 am 
Developer
Developer
User avatar

Joined: Wed Feb 19, 2003 6:07 pm
Posts: 2930
Thanks...

You should now be able to refresh after both warp and realspace moves without seeing any warnings or use of turns. This also fixes a problem where if you cloaked into a sector with defenses and then refreshed they attacked you.



_________________
PJ's Annoyingly Useless Blog
ADOdb Lite
Template Lite
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 14, 2005 2:56 am 
AA Trader
AA Trader
User avatar

Joined: Sat Feb 12, 2005 3:20 pm
Posts: 207
Location: US.
yeah it doesnt use turns when refreshing although it still has the url in there and doesnt return to the main.php .


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 14, 2005 3:08 am 
Developer
Developer
User avatar

Joined: Wed Feb 19, 2003 6:07 pm
Posts: 2930
The only way to remove it from the URL would be to use a POST instead of a get for the movement and that right now would be a HUGE pain and require a major amount of changes in the templates. So that is not going to happen.

And it will always refresh to the main unless redirected to a different page.



_________________
PJ's Annoyingly Useless Blog
ADOdb Lite
Template Lite
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 14, 2005 11:56 am 
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Feb 19, 2003 12:17 pm
Posts: 2619
Thanks, still lots of bugs but we are whoopin em, nice to see old faces again! ;)


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 14, 2005 2:57 pm 
Developer
Developer
User avatar

Joined: Wed Feb 19, 2003 6:07 pm
Posts: 2930
Shadow wrote:
The problem is template has already generated content, so header(); dont work?

Well <meta http-equiv="Refresh" content="0;url=main.php"> after inserting into db should do the trick.

Btw good joob on new version, made me come back after a "little" vacation :)


No that will not work and will cause all kinds of problems.

I don't know what the problem is you are experiencing here.

I can use any player in the game and after I do either a realspace or warp move the main screen is displayed as it should.

Yes, the move link is in the address bar but if I refresh the screen causing the same address in the address bar to be processed again nothing happens other than the screen refreshes and no movement takes place, no turns are deducted. I can represh that many times and nothing more happens than the screen refreshes. I have tried every template and even though the address still listes the movement information it is NOT acted uppon when represed. Tested in both Opera and IE even though the browser will not make any difference.



_________________
PJ's Annoyingly Useless Blog
ADOdb Lite
Template Lite
Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron