It is currently Sun Sep 26, 2021 7:32 pm


The forum is READ ONLY. Please direct any future discussions to our Facebook page


 Page 1 of 1 [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problem with Planet Graphics
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 12:14 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Sun Jan 27, 2008 6:31 pm
Posts: 48
Most of the time when playing I don't see the planets. On occasion they are there but this is what I usually get.

[Add][Add]

is there a way that i can fix the problem?


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Planet Graphics
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 1:15 pm 
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Feb 19, 2003 12:17 pm
Posts: 2619
MadMArdigan666 wrote:
Most of the time when playing I don't see the planets. On occasion they are there but this is what I usually get.

[Add][Add]

is there a way that i can fix the problem?


This is the first time I have even heard of this problem. Can you tell us what browser and template you are using?


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Planet Graphics
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 1:38 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Sun Jan 27, 2008 6:31 pm
Posts: 48
I use Firefox as my main browser. I have tried it with Opera and IE6. I have encountered the problem with all browsers. Perhaps I am needing to update a graphic codec or something, But I will try and post on here a screen shot!


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Planet Graphics
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 1:47 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Sun Jan 27, 2008 6:31 pm
Posts: 48
I have the screen shot, saved as a jpg. I can't attach it here. IF you want to have a look at it could you let me know where to send it to. Thanks!


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Planet Graphics
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 2:38 pm 
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Feb 19, 2003 12:17 pm
Posts: 2619
Which game template are you using?


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Planet Graphics
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 7:03 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Sun Jan 27, 2008 6:31 pm
Posts: 48
Drop down classic


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Planet Graphics
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 11:14 pm 
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Feb 19, 2003 12:17 pm
Posts: 2619
Try regular drop down.... just an FYI, reg drop down is much faster if your an attacker.

I tried the classic and its working fine for my firefox. Unless we have anyone else with the same issues I'd be more inclined to think its your machine.

As I tell everyone, if I cant duplicate it, I can't fix it :)


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Planet Graphics
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 11:41 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Sun Jan 27, 2008 6:31 pm
Posts: 48
I have tried all the page options. None has worked, I wonder if it is a problem with an add blocker I am currently running.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Planet Graphics
PostPosted: Sun Mar 23, 2008 8:40 am 
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Feb 19, 2003 12:17 pm
Posts: 2619
MadMArdigan666 wrote:
I have tried all the page options. None has worked, I wonder if it is a problem with an add blocker I am currently running.


I know there are settings to block images but that would block them all, it makes sensce that its tied to an ad blocker as they look for graphics tied to links.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Planet Graphics
PostPosted: Sun Mar 23, 2008 10:45 am 
Newbie
Newbie

Joined: Sun Jan 27, 2008 6:31 pm
Posts: 48
What type of format are the planet graphics?


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Planet Graphics
PostPosted: Sun Mar 23, 2008 12:50 pm 
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Feb 19, 2003 12:17 pm
Posts: 2619
MadMArdigan666 wrote:
What type of format are the planet graphics?


They are .png files.


Offline
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with Planet Graphics
PostPosted: Tue Mar 25, 2008 1:42 am 
Newbie
Newbie

Joined: Sun Jan 27, 2008 6:31 pm
Posts: 48
Nothing I have done fixes the problem. Oh well, I have been playing with out the graphics so far, and its not a big deal. Thanks Tarnus.


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 12 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron